Co o nás říkají absolventi
Zbyněk Koubek
Absolvent oboru Kuchař v moderní gastronomii
Student angličtiny na jazykové škole Hello
Petr Macháč
Absolvent oboru Kuchař - číšník
Kuchař na Zámku v Ostravě – Zábřehu
Lukáš Kropáček
Absolvent oboru Kuchař - číšník
Barman v řetězci Potrefená husa
Lukáš Pazdyka
Absolvent oboru Moderní hotelové služby
Majitel cateringové společnosti LP catering & events s.r.o.
Patrik Ságner
Absolvent oboru Moderní hotelové služby
Zaměstnanec v Cafe Au Pére Tranquile
Dominik Švancara
Absolvent oboru Stevard v dopravních službách
Vedoucí kabiny u soukromého dopravce Leo Express
Bc. Hana Sokolová
Absolventka oboru Provoz cestovní kanceláře
GUEST REALITION AGENT v Clarion Congress Hotel Prague
Jakub Čejka
Absolvent oboru Moderní hotelové služby
Zakládající partner ve společnosti HEŠTEK, Manažer Art & coffee
Martin Vantuch
Absolvent oboru Kuchař v moderní gastronomii
Aktuální pozice bude doplněna
Michal Kocman
Absolvent oboru Stevard v dopravních službách
Mezinárodní dispečer
Studium na AHOLu mi dalo spoustu přátel a skvělých vztahů s kantory, na které budu s chutí vzpomínat celý život. Nejen díky výuce angličtiny a zeměpisu jsem získal práci, kterou jsem chtěl - mezinárodní dispečer. V současné době mluvím víc anglicky než česky. Za vše vděčím své skvělé angličtinářce, která rozmluví i němého.
Markéta Kasterková
Absolventka oboru Stevard v dopravních službách
Studentka oboru Český jazyk a literatura na Masarykově univerzitě
Škola AHOL mě velmi zaujala svou rozmanitostí předmětů. Proto také byla má první možnost při výběru střední školy. Tato škola mi dala vskutku nezapomenutelné zážitky a obohatila mě o nové přátelé, se kterými se stýkám dodnes. Nejvíce bych však chtěla vyzdvihnout kantory, kteří jsou nejenže příjemní, ale i ochotní vám kdykoliv pomoct.
Maxmilián Sikora
Absolvent oboru Gastronomie se zaměřením Kuchař v moderní gastronomii
Michelinský kuchař, restaurace Springbrunnen Sklenar, Německo
Na soutěžích získal nejedno ocenění. Své odborné zkušenosti získával především v hotelu Chateau Mcely a na odborných seminářích.
Ihned po maturitě se vydal za gastronomickými zkušenostmi do Německa, městečka Oberkirch, restaurace Springbrunnen Sklenar, která rok usilovala o michelinské ocenění.
Max je součástí týmu této restaurace již od maturity, od července roku 2022. Za tak velmi krátké období se v této restauraci vypracoval na pozici sous chef.
V lednu 2023 svého cíle dosáhli a získali značku BIB GURMAN MICHELIN.
Jsme rádi a zároveň hrdí, že Max se stále s velkou pokorou do školy vrací a nyní on sám naše žáky odborně rozvíjí a připravuje pro ně velmi zajímavé workshopy.